Mijn favorieten

Verhuren

Als je je woning verhuurt, moet je natuurlijk elk risico uitsluiten. Daar weet Goudriaan Makelaardij alles van. Daarvoor hanteren we vier stappen.
 
1. Het aanbieden van de woning
Allereerst bepalen we met u de juiste huurprijs. Wij kennen de markt en weten wat reëel is in de omgeving van Alkmaar, Egmond en Bergen. Om uw woning te promoten, plaatsen we uw huurwoning op funda.nl.
 
2. De bezichtiging
Bezichtigingen kunt u met een gerust hart aan Goudriaan Makelaardij over laten. Wij weten antwoord op alle vragen en uiteraard krijgt u van elke bezichtiging uitgebreid verslag.
 
3. De acceptatie
Voor u met een huurder in zee gaat, controleren wij samen met de kandidaat-huurder de woning en stellen een inspectierapport op. Zo heeft u beiden meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning.
 
4. De huurovereenkomst
Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. Daarbij wordt de huurder door ons uitgebreid geïnformeerd over zijn/haar rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.
 
Voor huurovereenkomsten neemt Goudriaan Makelaardij het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen.