Mijn favorieten

Verkoop

Wonen aan zee of in de regio is aantrekkelijk. Dat is een prettige gedachte als u uw huis verkoopt. Goudriaan Makelaardij is gevestigd in Egmond aan Zee. We weten hoe een goede verkoopprijs wordt bepaald. Daarvoor doorlopen we met u zeven stappen.
 
1. Waardebepaling of taxatie
Goudriaan Makelaardij is kenner van de markt. Daardoor kunnen we beter de optimale prijs voor uw huis bepalen.
 
2. Uw woning online zetten.
Het eerste wat we doen is uw woning op Funda zetten. Daarna bepalen we samen met u de andere middelen om de verkoop nog bekender te maken.
 
3. Uw woning gereed maken voor verkoop
Kopers moeten het gevoel hebben dat het prettig wonen is in uw woning. Goudriaan Makelaardij geeft u daarom graag advies om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.
 
4. Bezichtigen
Bij bezichtigen zijn wij er altijd bij. Door onze deskundigheid kunnen we alle lastige vragen beantwoorden. Met onze ervaring kunnen we snel inschatten hoe groot uw verkoopkansen zijn.
 
5. Onderhandelen
Goudriaan Makelaardij kent dit spel en weet hoe het gespeeld moet worden. We gaan altijd voor het beste. Uiteraard doen we dit altijd in nauw overleg met u.
 
6. De koopakte
Als de verkoopprijs is overeengekomen, regelen wij alles wat erbij komt kijken, zoals de (voorlopige) koopakte en de ondertekening daarvan.
 
7. De notariële akte en de notaris
Zodra de koopakte is ondertekend, gaan we met een door de koper aangewezen notaris de notariële overdracht vaststellen; uw woning krijgt een nieuwe eigenaar!